Creatief huis 'Levende Kunst'

Welkom in de prikkelende sfeerwereld van creatief huis 'Levende Kunst'.
Welkom in de leefwereld van chLK.
Welkom!

Onze filosofie? In dit trefpunt éénieder laten genietenen en beleven – even zorgeloos – via het medium kunst in een brede betekenis, éénieder laten ontsnappen aan de dagdagelijkse realiteit en een eigen interpretatie te geven aan datgene waardoor jij wordt geprikkeld; hetzij auditief, visueel of smaakgerelateerd. Wij staan in elk geval open voor een brede waaier van ideeën en wensen.

Een eerste concrete invulling die we aanbieden, is het inrichten van verschillende workshops rond bepaalde muzikale thema's. Dit kan in een individueel contact rond vocale techniek, maar het kan zich net zo goed vertalen in zingen in kleine ensembles, coaching van kamer- of koormuziek, alsook (individuele) sessies rond strijkers - meer specifiek de altviool. Je kan hier zelfs terecht met vragen in verband met dirigeer-technische zaken en de wereld achter de koormuziek en haar specificaties.

Evenzeer geven we dit gestalte door het organiseren van "kleinschalige" concerten, waarbij de afstand tussen de uitvoerder en toehoorder minimaal is, zowel fysisch als artistiek, een huisconcert met organische dynamiek. Uiteraard horen daar de nodige smaak-tintelende en honger-stillende ingrediënten bij, gepaard gaande met visueel prikkelende kunstwerken waarvoor we samenwerken met een Gentse, zeer getalenteerde kunstenaar en goede vriend Marc de Corte en diens galerij Down To Art Gallery.

Door het organiseren van deze concerten willen we een podium bieden aan begenadigde artiesten in allerlei combinaties, en dit mogelijks ook op verschillende locaties. 

Misschien ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte (maximaal 45 gasten) waarin je zelf iets wil organiseren, een meeting wil verzorgen of een originele invulling wil geven aan een teambuildingactiviteit, met dat net iets meer inspirerende, waarbij je jouw partners een live concert wil aanbieden als verrassing… De unieke klank van onze gerestaureerde Playel uit 1890 zal je wellicht weten te bekoren door zijn accurate, zachte bassen en betoverende, sprookjesachtige discant!

Ben je in volle voorbereiding van een concert en wil je een try-out organiseren, of een demo-opname maken via onze kanalen? Of ben je op zoek naar een locatie voor een klasconcert? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Alles kan in samenspraak worden bekeken en niets is voor ons te gek!

Ben je organisator van evenementen en wil je zelf een concert organiseren? Aarzel dan absoluut niet ons te contacteren! Je treft hier trouwens ook een aantal uitgewerkte concertproducties die meteen kunnen worden uitgevoerd en waar we je enthousiast graag meer info over geven! (Ensemble Soratea | Vox Mago)

Weldra vind je hier meer concrete informatie over onze activiteiten.
Wil je automatisch op de hoogte blijven van onze concrete invulling, of mocht je nu reeds vragen hebben, dan kan je steeds een berichtje nalaten of contact opnemen via onderstaande gegevens!

Wij hopen je gauw op één van onze evenementen te mogen verwelkomen!